[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Regler og Retningslinjer

Regler og Retningslinjer

Retningslinjer for skikk og bruk på musikkpraksis.no forum.
Les gjennom disse før registrering!

Regler og Retningslinjer

Innlegg administrator » Fre Sep 07, 2007 12:41 pm

Musikkpraksis.no Forum: Regler og Retningslinjer:

Det er viktig at du leser gjennom de regler og retningslinjer vi har lagt opp til. Ved å registrere deg som bruker av forumet sier du deg enig i og forstår følgende retningslinjer og regler for bruk av forumet.:

Vennligst ikke ta i bruk vårt forum før disse er lest og forstått!

Hovedregler:
1) Det skal ikke postes innlegg som er støtende eller provoserende for andre brukere av forumet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til pornografisk, diskriminerende, truende og rasistisk innhold. Krenkelse av privatlivet, eller annet materiale / innhold som bryter med Norsk lov er heller ikke lov å poste på Musikkpraksis.no.

2) Brudd på kopiretten ved å skaffe til veie, eller på annen måte oppfordre eller informere om hvordan kopibeskyttet materiale kan skaffes, er ulovlig. Herunder det å direkte gjøre tilgjengelig, eller indirekte, ved å poste eller linke til slik materiale. Brudd på opphavsrett / kopirett kan føre til umiddelbar utestengelse (Se punkt 6).

3) Det skal ikke reklameres, inkludert men ikke begrenset til, komersielle selskaper, foretak eller foreninger, på forumet. Lenker til konkurrerende sider skal heller ikke postes på musikkpraksis.no.
All form for annonsering eller salg av egne varer og tjenester er også forbudt. Slik aktivitet er kun tillatt på Markedsplassen musikkpraksis.no.

4) Musikkpraksis.no forbeholder seg retten til å sanksjonere registrerte brukere av forumet med konto og IP-adresse ved brudd på reglene. (se punkt 6)

5) Musikkpraksis.no forbeholder seg retten til å foreta seg endringer i brukerbetingelsene uten forvarsel. Brukere må innrette seg etter eventuelle endringer av disse.

6) Brudd på disse regler, eller forsettlig ignorering av forumets retningslinjer vil det bli sanksjonert mot. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til følgende:
  a) Advarsel:
  Skriftlig irettesettelse fra Moderator/Administrator via Privat Melding- Du kan få inntil 3 (tre) advarsler før en eventuell utestengelse fra forumet ved fortsatt brudd på reglene.

  b) Midlertidig utestengelse:
  Brukeren blir fratatt muligheten til å logge seg inn på brukerkontoen sin og bruke forumet i et gitt tidsrom basert på hvor grov overtredelse som har funnet sted.

  c) Permanent utestengelse:
  Brukeren blir fratatt muligheten til å logge seg inn på brukerkontoen sin og bruke forumet. Grove brudd på regelverket vil føre til umiddelbar utestengelse.


Retningslinjer for bruk av forumet:
1) Post riktig tråd i riktig forum. Se listen over de forskjellige forum, og se om din tråd passer best i et av dem. Finner du ikke et passende forum kan du ta i bruk "Annet".

2) Ikke post noe som allerede er postet fra før. Sjekk forumet om temaet du vil poste er blitt diskutert før. Bruk da heller disse trådene, og tilføy ditt bidrag her. Unntaket er hvis tråden er foreldet, det vil si over en måned gammel, da er det tillatt å lage en ny.

3) Tråden må ha en relevant tittel i forhold til temaet.

4) Spam og usaklig posting som ikke bidrar med noe som helst er uønsket og vil bli slått ned på. (ref. punkt 3 i hovedreglene)

5) Skriv norsk bokmål eller nynorsk. Vi ber om at det ikke skrives dialekt av hensyn til leservennligheten til forumet.

6) Bilder bør forminskes til en størrelse som er rimelig for de fleste nettlesere.

7) Overdreven bruk av smileys er ikke akseptert.

8) Flernivåsitering er forbudt. Prøv å sitere kun det som er relevant for ditt innlegg. Da bidrar du til bedre leservennlighet av forumet.

9) Salg av egene varer og tjenester er forbudt. (Jfr. Hovedregler punkt 3.)


Retningslinjer for brukerkontoer:
1) Signaturer, avatarer og profiler skal ikke inneholde bilder eller tekst som strider mot Musikkpraksis.no's Hovedregler punkt 1 til 3.

2) Signaturer bes holdes noenlunde små og diskrè.

Merk:
Musikkpraksis.no er ikke ansvarlige for innlegg som blir postet. Innleggene som blir postet i forumet må anses for å reflektere meningene til de personer som deltar, og ikke nødvendigvis til eiere av dette forumet.


mvh,

Musikkpraksis.no[/b]
  Brukerens avatar
  administrator
  Site Admin
   
  Innlegg: 11
  Registrert: Tir Sep 04, 2007 12:00 pm

  Gå til Forumregler

  Hvem er i forumet

  Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

  cron