[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Bassist søker prosjekt/band

Bassist søker prosjekt/band

Moderator: Per

Bassist søker prosjekt/band

Innlegg anlovman@yahoo.no » Søn Des 23, 2012 2:09 pm

Ønsker å komme i kontakt med voksne musikere (30-45) som enten trenger bassist eller er interesserte i å danne band. Ønsker å ha ansvaret for bassen, men behersker også gitar samt basic vokal til feks koring. Har også mye å bidra med i låtskriving. Mest interessert i musikk som ligger i nærheten av pop/countryfolk. Gode eksempler på band er: Great Lake Swimmer, The Decemberists, Old Crow Medicine Show, Shearwater, Whiskeytown. Utvilsomt også åpen for andre sjangernyanser, så lenge det kretser noenlunde innen countryfolk, pop, viserock. Kreative nysjangre er alltid interessant.

Vært innom en god del sjangre, fra pop, folk til hard rock og prog. Behersker det meste bass-relatert innen normale sjangre. Er relativt kreativ i spillestilen til bassist å være. Spiller med fingrene.

Har ikke allverdens tid, så må forholde meg til sentrale Oslo for øvinger. Er desto mer happy med løsninger der man også kan øve hjemme i stua. Noen ambisjoner er man nødt til å ha, ellers blir det dødt. Mål om studiojobbing og livespilling/festivaljobbing er et minimum.

send epost:
anlovman@yahoo.no
anlovman@yahoo.no
Fersking
 
Innlegg: 9
Registrert: Søn Feb 06, 2011 7:51 pm

Gå til Bass

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron