[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Metal-bassist i Oslo?

Metal-bassist i Oslo?

Moderator: Per

Metal-bassist i Oslo?

Innlegg OJTheViking » Ons Jan 28, 2015 10:00 am

Liker du groove, thrash og doom med et hint av prog og death? Og eventuelt, kan du å synge på et røft, Phil Anselmo-aktig vis? Sjekk i så fall ut dette her: Jeg har skrevet en litt mer presis og kortfattet utgave av en annonse jeg allerede har lagt ut:

ERFAREN TROMMESLAGER SØKER MUSIKERE TIL NYTT METAL-PROSJEKT

Jeg har spilt trommer siden en alder av 7, og er tidligere grunnlegger/hovedkomponist i Strongwater (se link under). Vi ga ut en skive, "Black River", som fikk gode anmeldelser i to norske og et dansk blad, og som nå ellers er å finne på iTunes, Spotify og WiMP. Bandet ble lagt på hylla for noen år tilbake, så nå er det på tide å få et nytt band på bena.

Jeg ser etter to gitarister, en bassist, og vokalist som er komfortable med en stilmessig kombo av groove (á la Pantera, Lamb of God), doom/sludge/sørstatsmetall (á la Black Sabbath, Down), noe litt progressivt (Dream Theater, Gojira), og thrash (Slayer, Exodus, Overkill). Litt twin guitar action er lovlig, men som originalannonsen sa, skal det ikke nødvendigvis utarte seg til Iron Maiden.

Jeg har utarbeidet en del riff, låter og tekster fra før, men de medlemmene jeg søker må (i tillegg til å være komfortabel med innspill fra en trommis, haha) være kreative nok til å komme meg egne ideer og innspill; jeg er grunnlegger/initiativtaker, men prøver på ingen måte å være full-on diktator.

Om dette høres interessant ut, kan dere alternativt lese den mer omfattende versjonen av annonsen her:
http://musikkweb.no/forum/viewtopic.php?f=14&t=3989

For å allerede få en viss musikalsk pekepinn, kan dere høre noen av låtene jeg laget i Strongwater her:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLp6j5STwayx6VE_3_H8aRNzQ7aB8wXNvH

Det skal dog nevnes at Strongwater sin sound bare vil være et røft utgangspunkt; det nye prosjektet blir enda mer heavy, og inkluderer som sagt mer thrash- og prog-elementer.

Ta kontakt da, vøtt! Finn meg på Facebook:https://www.facebook.com/ojeidem

Alternativt kan du sende meg en PM her, eller e-mail meg på ojtheviking@gmail.com
OJTheViking
Fersking
 
Innlegg: 5
Registrert: Tir Des 16, 2014 11:19 pm

Gå til Bass

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron