[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Stillephonema i Oslo savner en baterist! Er det deg?

Stillephonema i Oslo savner en baterist! Er det deg?

Stillephonema i Oslo savner en baterist! Er det deg?

Innlegg phonema_ » Lør Mar 26, 2011 8:41 pm

Vi ønsker å jobbe med en baterist som er dedikert, har gode ideer, er samarbeidsvillig, og innstilt på å satse på musikken vår! Stillephonema ble dannet i april, 2006. På den tiden rommet bandet Celile på gitar og vokal.

Stillephonema har rommet musikere fra mange land(Australia, Finland, Frankrike og Irland), og regnes fremdeles som en internasjonal sammensetning! Stillephonema er hovedsakelig en elskverdig undergrunns-Osloband som har holdt konserter på Kaos, Mir, Fiasco, Sosialen, Den Gode Kafé, John Dee, Sub Scene, Amatøren, Volapük og Skuret!

Stillephonema har spilt inn en musikkvideo, som finnes på youtube http://www.youtube.com/watch?v=z5gUuHYq8Mk! For øyeblikket jobber Oslobandet med innspilling, og håper på en utgivelse!

Låtene har tidligere blitt beskrevet som en blanding av pop og rock. Tekst og melodi er komponert av Celile(Tyrkia), mens Oliver (Finland) lager harmonier med bassen og Jukka(Finland) leder med sin mektige gitar! Vi har hatt en del geniale baterister i bandet, men nå ønsker vi en som vil satse på oss, og ikke har så altfor mange andre sideprosjekter!

Vi har øvinger hver søndag – og full tilgang til øvingslokalet i hele 24 timer! Vi har en god tone i bandet! Kanskje en litt for god tone...?

Her kan du få hørt på noen av våre låter: http://www.nrk.no/urort/Artist/stilleph ... fault.aspx

Hilsen Stillephonema
phonema_
Fersking
 
Innlegg: 4
Registrert: Tir Apr 20, 2010 10:32 am

Gå til Trommer

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron