[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Powertrio i Oslo søker trommis

Powertrio i Oslo søker trommis

Powertrio i Oslo søker trommis

Innlegg GasolineAlley » Fre Jul 05, 2013 6:14 pm

Tungt tungt, fort fort - men movy og groovy!

Vi er to mann som har satt opp en powertrio med ambisjoner mot innspillinger og konserter. Bandet består så langt av en gitarist med crunchy rytme-slash-solo-stil, og en syngende bassist med svært aktive fingre. Vi trenger nå rette mann bak trommene for å konstituere trioen. Egne låter ligger klare, konsept og navn er ordnet, og øvingslokaler har vi i Oslo. Musikken er vanskelig å definere da vi blander mye hardrock-relaterte sjangre. Den er tung og bråkete, men samtidig ganske springende med mye melodi. Man kan sikkert plassere det innen hardrock, tidlig heavy metal, eller hva enn - vi kaller det bare rock'n'roll. Det er både tungt og snatchy på samme tid, og det er kanskje en pekepinn at gitaristen hører mye på tyngre ting som Black Sabbath, mens bassisten er glad i saker som gammel Rush og Aerosmith, men det har jo ikke noen betydning for hva trommisen liker.

Riktig trommis må slå hardt og presist, men også håndtere overganger godt og trives med å spille mye. Hva gjelder alder er ikke det så viktig så lenge man er voksen. Vi er på den ene siden over trettifem begge to, men det betyr også at vi har flere vinyl-utgivelser og haugevis med konserterfaring bak oss - og ikke uviktig, privatøkonomien til å drive et skikkelig prosjekt. Håper det er noen som har lyst til å bli med og få til litt "power to the max" i god Grand Funk-ånd og få spilt inn litt tracks!

Vi kan kontaktes på mojo-man@hotmail.com
GasolineAlley
Fersking
 
Innlegg: 2
Registrert: Fre Mar 22, 2013 1:14 pm

Gå til Trommer

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron