[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Lillestrøm : Keyboardist & Gitarist søkes

Lillestrøm : Keyboardist & Gitarist søkes

Bransjerelaterte emner.

Lillestrøm : Keyboardist & Gitarist søkes

Innlegg icemanaman » Tir Jun 23, 2009 11:13 am

Hei
Vi er et band bestående av 2 gitarister (hvorav den ene også er vokalist), trommeslager og bassist. (bandet har fortsatt ikke noe navn...)
Vi er mellom 22 og 28 år gamle og søker musikere fra 18 og opp til 30. Vi har holdt på sammen i ett par år nå, men har drevet med musikk individuelt ganske mye lenger enn det.

Når det gjelder sjanger, spiller og skriver vi stortsett rock, pop, pop/rock, indie, akustisk og pop/rock med et bittelite snev av electronica i blant. Veldig originalt!


Det vi er på utkikk etter er en som hovedsaklig skal spille piano/synth, men som også stepper inn og spiller gitar i de sangene vi ikke har tangenter. Trenger ikke å være verdens beste på noen av delene egentlig.


Holder til i Lillestrøms området. Nøl ikke med å ta kontakt om dette høres interessant ut, så kan du stikke innom for å høre hva slags musikk vi har jobbet med, og hva slags musikk vi satser på videre.

Vi kan kontaktes gjennom e-post på icemanaman@hotmail.com
icemanaman
Fersking
 
Innlegg: 4
Registrert: Tir Jun 23, 2009 11:09 am

Gå til Musikkbransjen

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron